torsdag den 29. september 2011

Hjælp til blog forståelse.

Jeg har virkelig brug for hjælp til at forstå dette blog liv.

1: Det der på min blog hedder Min blogliste, hvad er det (Er det dem hvor jeg har været inde og melde mig som fast læser? Kommer de direkte derover når jeg melder mig som fast læser?)

2: Dem som hedder faste læsere hos mig, har de mit "link" på deres side?

Håber nogen kan hjælpe mig.

8 kommentarer:

  1. Hej Tina - en anden Tina her :-)

    Jeg er også selv ret ny, men jeg vil prøve at svare - så må de mere garvede rette mig.

    1: Jeg er faktisk også i tvivl. Men jeg ved, at hvis du melder dig som fast læser på en blog, så kan du efterfølgende tilføje dem til din blogliste (du kan tilføje dem manuelt eller ved at trykke på "læser fast", og så skulle de gerne komme frem). Giver det mening?

    2. De har kun link til din side, hvis de har gjort ovenstående. De vil derimod have dit link i deres læseliste, som er i blogger-betjeningspanelet.

    Hrmp, nå, ved ikke helt om det giver mening :-)

    KH tina
    http://tichtach.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. under betjeningspanel finder du noget som hedder læser liste (det hedder det i hvert fald hos mig.. )Her finder du opdatene fra alle de blogs du er fast læser af.
    Min Blog liste er der hvor du vælger de blogs ud som du vil vise opdate fra på din side..(jeg har tilføge dig til min blog liste.. men jeg har valgt kun at have de 5 nyest indlæg fra alle på min blog liste på min væg...)
    Nej dem der er faste læser har ikke et link hos dem selv.. Man kan gå ind og tilføje dig til sin blog liste...

    åhh håber det hjalp ellers så sprøger du bare igen... det er lidt svært at forklare...

    SvarSlet
  3. Hej Tin. Velkommen i blogverdenen. Al begyndelse er svær og du skal vi at vi er mange der ind imellem har revet os i håret over hvordan det hele fungerer. Men det ser ud til at du har fået lavet en blogliste med dem du læser. Jeg har meldt mig som fast læser hos dig, måske du har lyst til det samme hos mig - wwww.hellesrodekasse.blogspot.com? Din blog ser hyggelig ud og jeg er spændt på at følge den :)

    SvarSlet
  4. Så hvis jeg melder mig som fast læsere hos en af jer (har jeg lige gjort hos jer alle), kan I så se det nogle steder eller ?

    SvarSlet
  5. ja lige som du kan se dine faste læser i din side kan jeg også se mine i min side... Og vil da lige skrive dejligt at have dig som læser...

    SvarSlet
  6. Nu tror jeg at jeg er ved at forstå, nu bliver næste ting af tage fat i, at forstå det med blogudfordringer og give aways :-)

    Kan jeg forresten se en liste nogle steder over alle de blogs, hvor jeg er fast læser?

    SvarSlet
  7. Velkommen til det fantastisk Blog-land :-) Glæder mig til at følge med i, hvad du laver. Go' søndag, Mette

    SvarSlet
  8. Hej Tina. Jeg kan se en liste over de blogs du læser fast ude i højre side af din blog. Du skriver, at du har meldt dig som fast læser hos os, men jeg kan ikke finde dig på min blog under faste læsere? ;)

    SvarSlet